neděle 30. května 2010

Echo a MW2

dnes si můj kamarád Echo přečetl na stránkách http://theaklocker.blogspot.com/, které tímto propaguji článek o MW2, který ho podle jeho slov nadmíru pobouřil. Je to totiž zarytý hráč, který nedá na svou hru dopustit a hlídá si ji, jako pes svou kost. Martýsek (autor toho článku) mu kost ovšem sprostě sebral a postříkal ji kyanovodíkem. Chcete slyšet rozezlené štěkání Echa? Tady je!

MW2 sama o osobe je pekne udelana hra, ale kdyz do toho vrazili ten IWnet (damn it) tak tomu pekne srazili hodnoceni...a jak tam rika ,ze takove vybaveni by nemeli ani v roce 2040 tak to je mozna pravda, ale tebe by bavilo hrat porad s tema samymi zbranemi v kazdem dilu CoD? ani HB sensor neni prehnany, proste to jsou nove veci a fakt nevim proc to takhle odsuzujete...

(písmo bylo upraveno kvůli čitelnosti)

Myslíte si, že vrátí Martýsek Echovi zpátky kost? Nebo si echo najde novou v podobě COD:Bo ?

Herní chuťovky tohoto roku

Pokud jste zarytí hráči a čtete alespoň občas internetové herní portály, musíte určitě vědět, že tento rok nás čeká opravdu slušný zástup kvalitních herních titulů ať už na PC, Xbox360 či Ps3.
Pojďme se tedy na tyto tituly podívat.
Jako první se nám zde představí nástupce legendárního grafického skvostu s trochu pokulhávající hratelností a "zajímavým" příběhem, Crysis2.


+Grafika (cryengine 3)
+snížené HW nároky
+vylepšený příběh
+New York
+Nanosuit2.0
+Možnost zahrát si hru na konzolích

10/10

U této hry nevidím žádný větší nedostatek a taky mi nepřísluší kritizovat něčí dílo ještě před vydáním, proto si ode mne Crysis 2 zaslouží plný počet bodů. Doufám že to těm mimozemšťanům nandáte!

Další zajímavá hra je určitě Call Of Duty: Black ops, kterou vyvíjí studio Treyarch a má vcelku slušnou šanci se stát herní bombou tohoto roku.


+Create a class 2.0
+příběh
+Multiplayer
+Dedikované servery
-Grafika (engine z WaW)
-předchozí díl byl propadák

8/10

Tahle gamesa je následovníkem nejhoršího dílu Call Of Duty- MW2, je tedy jasné, že osud celé značky je právě v rukou Treyarchu. Zda-li se jim povede opět povynést značku Call of Duty z herního dna se uvidí až s postupem času a potvrdí se až počtem prodaných kusů. Jestli to ovšem dopadne jako s MW2, kdy se této "hry" prodalo nejvíce v historii,ale kvalitativně se nedokázala vyrovnat ani prvnímu dílu, půjde tato značka do háje a to doslova. Ode mne dostává úctyhodných 8 bodů z deseti.

Třetí hra, na kterou se moc těším, ovšem už nevhodně dlouho, je Mafia 2, gangsterská střílečka na způsob GTA z 50 let 20 století. Na starost jí dostalo studio 2k Czech a hra bude dabovaná pro PC do češtiny.


+grafické prvky nikdy neviděné
+český dabing
+hratelnost
+herní doba (prý kolem 100h)
-nekonečné odkládání
-budoucí předražené DLC
-Hw nároky
9/10

Celkově na mne Mafia2 působí dojmem perfektní hry, lepší než konkurentní Gta4, ovšem ztrácím naději že kdy vůbec vyjde... Pořád odkládají, že hru musí ještě vylepšit, jenom se bojím aby ta hra nebyla už moc vylepšená a aby ji utáhly počítače většiny hráčů bez toho, aniž by se zbláznil. Za mne 9/10.

Raven Software má pro nás tento rok také něco připraveného. Jedná se o střílečku se zajímavými prvky odehrávající se na zajímavém ostrově, dříve sloužící pro pokusy s ohýbáním časoprostoru, ale vše se nakonec nějak zvrtne a náš hlavní hrdina se dostane do pěkných problémů. jedná se o hru Singularity.


+vcelku dobrá grafika
+možnost manipulovat s časem
+propracované prostředí
+hratelnost

10/10

Singularity je blízce podobná Bioshocku, ovšem myslím siže nám nabídne o něco více a podá to svým způsobem. raven software už chtěli Singularity vydat dříve, ovšem hra by pravděpodobně neuspěla, díky MW2 a podobným hrám, které vyšly minulý rok. za mne dávám 10 bodů z deseti.

Jako poslední zde představím hru Medal of honor, ale nenechte se zmýlit, nejdená se zde o první díl, nýbrž o jakýsi restart celé serie, která upadala do zapomění hned po vydání Airborne.
Nový díl nám tentokrát nabídne pohled na konflikt v Afghánistánu.Vy jako člen jednotky Tier 1 Operator budete muset čelit spoustě nástrah a nebezpečí, neboť Medal of Honor tu bude co nevidět!


+hratelnost
+Afghanistán
+realističnost
+multiplayer

Ano tuším v kostech, že tenhle díl se vydaří , ba dokonce předčí i ta největší očekávání a starší díly jako Allied Assault, či Underground. Zde mi náleží pochválit práci a dát zasloužených 10 bodů z deseti.

Snad se vám moje preview líbilo a koupíte si aspoň jednu z těchto her, která vás bude bavit a nebudete muset litovat peněz, jako já, když jsem si onehdá koupil nový díl Call of Duty Modern warfare 2 od jejož koupě vás důrazně varuji.Naviděnou.