pátek 4. června 2010

Ovladatelné killstreaky v MW2

Nejnovější díl Call of Duty je jedinný, kterému se dostalo ovladatelných killstreaků - predator, Chopper gunner a Ac130 gunship.
Přdevčírem se mi povedlo natočit od každého něco, tak se tedy podívejte jak tyhle vražedné stroje fungují a pak doporučuji vyzkoušet osobně :)


Ac130




Chopper gunner



Ptáte se jak můžete získat přístup k těmto vraždícím mašinám?

Máte čtyři možnosti:

1) Můžete dosáhnout killstreaku 11 a získáte tak Ac130 nebo Chooper gunnera.

2) Pokud budete mít štěstí, spadne vám v car packu nebo emergency airdropu.

3) Ukrást nepříteli. Sice voják nikdy neví co tam má, ale já beru vždy pro jistotu vše. Jednou v mapě Storm sem ukradl Stealtha, Ac130 a Choppera v jednom zápase.

4) Poslední možností (tuhle aplikujte až po selhání těch ostatních) je žebrat..
Poprosíte spoluhráče aby vám výše zmiňovaný killstreak nechal z airdropu.

Mezinárodní zápas v MW2

Ano, je to tak. Dnes jsem se, ač plný obav a smíšených pocitů pustil do nelítostného souboje v nelítostně zkažené hře MW2 od nelítostně zničeného studia Infinity Ward.
Chcete vědět jak to probíhalo? Tak si otevřete pívko a čtěte dál...

Zprvu se dlouho polemizovalo o tom, kdo bude zápas hostovat. Nakonec jsem byl vybrán já, protože s hostováním nemám žádné větší problémy.

Hrál se mod Demolition a mapa Rust. Tušil jsem, že tahle kombinace je sebevražda i při menším počtu hráčů, ale výsledek mne mile překvapil. Sice nám zničili první plantoviště, ale jenom díky odstřelovací podpoře, která se usídlila na vrcholku věže uprostřed Rustu. Měli teď velikou výhodu, spoustu času, my jsme pomalu ustupovali, ač nechtěně.... Já, v poslední naději jsem uchopil Scar do mých již krvavých rukou a šel bránit plantoviště! Několikrát nám položili bombu, ale vždy jsem ji já, nebo mí kolegové defusovali a zvyšovali tak nervozitu již tak nervózních nepřátel. Na serveru to
zkrátka houstlo, ale první kolo jsme vyhráli..
Druhé kolo jsme měli útočit my. Povolal jsem airstreak a mezitím někdo z mých lidí položil bombu na první plantoviště. Poslal jsem si dolů dva carpacky, v prvním EMP!! a ve druhém Chopper gunner, no řekněte, znáte vražednější kombinaci? Já tedy ne.
Hoši položili bomby na obě plantoviště a já je kryl helikoptérou ze vzduchu.
BOOOOOOOM!!! ozval se hrozitánský rachot. První plantoviště bylo zničeno.
Martýsek, měl taky car pack a kupodivu v něm nenašel UAV, ale Choppera, tak jako já.
Jenom pomocí něj jsme dokázali zničit druhé plantoviště... nakonec fanfáry a kýžené vítězství! Bohužel, druhý zápas nebyl odehrán, neboť se Jason naštval a trucoval.



Ovšem kdo by se neobešel bez Jasona ;)
V lobby byli teď 4 hráči. jeden Belgičan a tři češi. Druhý zápas jsem odehrál s Martýskem a Borghot (to byl třetí čech) hrál s naším poraženým Belgickým přítelem.
Hrála se mapa Terminal a jako první jsem měli útočit. Já a Martýsek jsme se vydali k plantovišti bé, tudíš do trupu letadla. Martýsek Položil bombu a jenom jsme čekali, kdy se objeví nevítaný host. Sice přiletělo pár flashů a stunů, ba i ten semtex se přilepil, ale já jsem zůstal i po vybuchnutí nepřítelova cíle nezraněn.
OVšem hra ještě nebyla za námi, čekal nás horší úkol, zničit A... vzali jsme to každý z jiné strany, zpočátku odráželi naše útoky, ovšem později, díky mé duchapřítomnosti podlehli a MArtýsek je dodělal úplně. Bomba byla položena a my jsme jenom čekali než vybouchne. BOOOM! A první kolo bylo naše!
Ve druhém kole jsme pouze bránili, to nebylo tak zlé. Jejich útoky pomalu ustávaly, vlastně nám nezničili ani jedno plantoviště. Jak říká náš nepřítel ze singleplayeru: "Rangers lead the way!" Měl pravdu ;)




Třetí a poslední match se odehrál na mapě Invasion, zkrátka takové poklidné pouštní městečko, ovšem až do té doby, dokud jsme se tam neobjevili my :D
Určitě se ani nebudete divit, že jsme zase vyhráli, ovšem už s námi nehrál Borghot, ale můj kamarád Honza.Pauky... Ovšem i směna hráče byla marná. Dočkali jsme se s Martýskem opět kýženého vítězství. A já zase nejlepšího skore ;)

Ze života

Včera ráno, jsme jako obvykle usedl k počítači, ale byl jsem jaksi podrážděný, ale to bude těmi filmy a faktem, že chodím spát skoro ráno. Ale vrátím se k tématu.
Zkrátka se tam rozběhla diskuze na téma vyklánění v COD. Reagoval jsem nepřátelsky a jednoho dotyčného s prominutím "magora" dotklo, i když to nebylo mířeno na něj.
večer když pročítám komentáře narazím na odpověď pro mne. Pořád jsem byl v ponuré náladě, takže jsem mu také odepsal jeho stylem a za chvíli z toho byla celkem solidní výměna názorů. Pak nám to smazal admin, ale nebojte čtenáři, tyhle národní poklady mám pevně uchovány v mém sejfu. Nemyslím hlavu, ale Facebook!
Tak si to vychutnejte.

Avatar Dave-cz
hej doufám že tam bude vyklánění už se moc těším na E3

Avatar Majky 02.06.2010, 19:09
Vyklánění je ti k ničemu když tam budou průstřelné zdi

Avatar Borghot 02.06.2010, 20:43
někdy se to hodí, pravda já to stejně nepoužívám...

Avatar Punisher33 03.06.2010, 09:34
Na kecy vyklánění je k ničemu říkam jen tohle "je vidět, že to dotyčný, co tohle vypustí s úst moc nepoužívál a nebo neuměl použít popřípadě využít". Na tohle jsem alergickej neumym si přectavit crossfire boj sniper vs sniper bez vyklánění. Snipery totálně vyšachovali s působnosti v mw2. Více méně dali jim kamufláže což je hezké a termální zaměřovače, ale to vyklánění by boj mnohem vylepšilo a ne jen sniperům, ale i normálnim lidem, co to hrajou a nabíhá na ně jedno děcko s g18 za druhym. Z mw2 udělali hru pro děcka, protože použily system s konzolí(na pc blbost mi nehrajem přes ovladače). Takže doufam že to v BO bude vyklánění a úměrné dmg zbraní, aby šlo ty chytráčky, co koukaj na akční filmy kde se nosí dva samopaly v rukouch a co neví vůbec nic o systematickém postupu velice snadno likvidovat a zas by vzniklo dost elitních hráčů do klanovejch válek s kterými počítam, když budou dediky konečně budou opět bitvy na vysoké úrovni. A ne hraní pro kde jakou "lamu", co si nastaví sekundárku účinou než primárku.

Avatar Majky 03.06.2010, 10:05
Kdybys tam neměl ty gramatické chyby tak bych ti to i na 60% odsouhlasil. podle mne je ale rozhodně lepší, že použily tyto dvě zbytečné klávesy, co dříve sloužily na vyklánění pro jiné účely. Jenom by se tím stejně podporovalo kempení. A jestli si tak dobrý, tak můžeš přeci se snipou rushovat.. To není problém. Navíc většina rádoby sniperů má akimbo krámy, jako rafficu, g18 a TMP nebo jiné magorské věci. Takže mi tu nepovídej nic o hře pro malé blbečky, protože nejsi nic víc. Těším se na tvou dětskou odpověď

Avatar Borghot 03.06.2010, 15:40
Nejsem žádný malý děcko, hraju na promodu, ale s ak74u, tudíž vyklánění nepotřebuju, prostě běžim rush...

Avatar Majky 03.06.2010, 15:46
Přesně, jenom blbec potřebuje vyklánění

Avatar Dave-cz 03.06.2010, 16:14
lol ale ty si blbec aji tak

Avatar Borghot 03.06.2010, 18:06
neříkám, že jen blbec potřebuje vyklánění. Myslim si, že ale není až tak strašná věc v mw2 absence vyklánění proti jinejm neduhům...

Avatar Punisher33 03.06.2010, 18:07
Majky já jsem tě neurážel a pokud jsi se s ničím z mého komentáře ztotožnil je jen tvůj problém jen jsem řek svůj názor. A pak přijde nějaký kašpar, co mi začne říkat jaká jsem skilla a podobně a že mam rushovat se snipou ty skoro ani nevíš na co snipa je. Promiň já jsem ze staré školy pro mě sniper znamená střílet na nikoho zdálky s velkou přesností a já jsem jeden z elity hráčů co hrajou mw2 fér a bez hovadin. Glock akimbo nenosím ani jiné akimbo. Neříkám, že jsem to nezkoušel to ano, ale nepoužívám to je to zbraň pro děcka, co neumí hrát fér. Mám svaté právo nadávat na nikoho kdo to používá když já sám to nepoužívám. Uznávám gl i rpg, ale akimbo a chetery nikoliv. UMP45 je taky pofiderní zbraň, ale budiž. Takže mě nikdy nepotkáš s akimbem sice se řídim tím jak nepřítel mě tak já jemu, ale nikdy se nesnižuji na úroveň „akimbáře“. A já jako sniper nikdy akimbo nepoužívám já ještě užívám odstřelovací klasu na to k čemu byla určena a to ke vzdálené podpoře týmu. A ne abych mohl pobíhat po mapě s akimbem g18. A vyklánění bych uvítal, abych mohl dětičky vypráskat a nedělal ze sebe terč pro lidi, co to neumí a vítězí jen s nevyvážeností hry. A nesouhlasím s názorem, že vyklánění je pro blbce ty totiž ani netušíš, co je to bojovat v poli mw2 vs akimbář s glocky. Face to Face na střední vzdálenost nemáš šanci. A proto byl vymyšlen kemp, aby se dalo alespoň částečně bránit a bez vyklánění je to o dost těžší. IW hru udělalo snažší a jednodužší, aby to hrálo, co nejvíc lidí i klidně mladších jen, aby měli dostatek chechtáků za, co nejmenší námahu. Takže doufám, že to do BO dají, aby tam bylo, co nejmíň kašpárků, co to neumějí, ale vznikla komunita lidí, co se chtějí pobavit a taky kteří si chtějí zahrát vyrovnanou hru. S námi v klanu hraje i 12letý klučina, který to umí hrát i kvalitně a neschovává se za nevyrovnanost hry jako většina hráčů mw2. Takže čest nám všem kvalitním a férovým hráčům.

Avatar Borghot 03.06.2010, 18:07
panebože ja píšu jak.....

Avatar Borghot 03.06.2010, 18:09
2 Punisher zajdi si v cod4 na promod, tam se neřeší jak seš schovanej, ale jak máš rychlý reflexy, přesnou ruku atp....

Avatar Majky 03.06.2010, 18:26
Dave leda ty si blbec... Tak se di radši schovat pod máminu sukni. Už se k tomu nebudu vyjadřovat.

Avatar Majky 03.06.2010, 18:29
Punisher, dobrá, tak to e omlouvám a jsem rád, že jsi mi to objasnil Akimbo taky nesnáším, ale co se dá dělat

Avatar Dave-cz 03.06.2010, 18:52
ja nemám rád akimbo ani tebe asi by si tam měl vlízt sám když tě to vzrušuje nebo jdi za tatínkem tam nejdeš něoc co ti bude vadit v puse ×D

Avatar Dave-cz 03.06.2010, 18:53
těším s ena tvou dětskou odpověď

Avatar Dave-cz 03.06.2010, 18:53
sry za gramatiku musím přestat pít

Avatar Majky 03.06.2010, 18:59
Za prvé nauč se psát ty uřvané mimino. Za druhé já tě taky nemám rád, ale co se dá dělat, otrávit tě na dálku nemůžu. Za třetí dětinské odpovědi tady vedeš leda tak ty (viz. tvoje sexistické narážky) To, že píšeš jako retard, není způsobeno tím, že "piješ", ale tím, že jsi retard, pokud to pochopíš, bude ti lépe. Můžeš brečet a psát sem 100ky komentl jak jsem blbý a ubohý, ale to co si myslím já mi nevezmeš, takže si svůj další trapný koment odpust a jestli jsi to dokázal přečíst až sem, tak ti dávám pochvalu.

Avatar Tomas 03.06.2010, 19:00
Přestat pít ? Nevím, zdali se dá nazvat kojení pitím. V pdostatě jde více o saní než o pití. Nechchi jít moc do off-topicu - Já vyklánění používám. A to dost často Je to rozhodně lepší než furt vybíhat a schovávat se za zeď


Avatar Majky 03.06.2010, 19:01

Konečně seš tady Tomasi... Už se to tu nedalo s tím plezmerem vydržet.

Dále to pokračovalo, po nějaké minutě se Dave-cz objevil a psal ještě horší komentáře než předtím a tuhle stránku bych musel cenzůrovat abych to sem vůbec mohl vložit. ovšem já ničeho nelituji, zachoval jsem se, jak mi to jenom hlava dovolila a na ty jeho debilní komentáře sem odpovídal vždy nadřazeně. Nakonec však zasáhla vyšší síla a musel toho nechat, jinak by dostal "BAN" a permanentní.