pátek 28. května 2010

Hymna pro Call of Duty 2

Co dodat, snad jenom že je věnována Crazymu ;)

http://www.e-zabava.net/mp3/hudebni/94-call-of-duty-2-hymna

Na lehčí notu

Zde pár vtípků na rozveselení ;)

Bohatý arabský šejk posílá syna na studie do Ameriky.Po čtrnácti dnech přijde dopis : ,,Škola je dobrá.Akorát všichni spolužáci jezdí do školy autobusem,jen já autem!´´ Šejk tedy pošle synovi šek na pět set tisíc dolarů se vzkazem : ,,Tak si ten autobus taky kup,ať zapadneš do party !"

Přijde mladý muž do obchodu a ptá se slečny prodavačky : ,,Máte finskou vodku ?´´ ,,Nemáme´´ ,,A máte ruskou vodku ?´´ ,,Nemáme.´´ ,,A máte dneska večer čas ?´´ Ona se začervená a usměje : ,, Mám.´´ ,,Tak si večer sedněte a napište objednávku.´´


Řidič přijede s rodinkou na hranice.Přijde k nim celník,vyžádá si,aby řidič otevřel okénko a ptá se : ,,Cigarety,víno,lihoviny?´´ Řidič odmítavě zavrtí hlavou : Ne,ne,děkuji,mám toho plný kufr.

Call of Duty parodie

Dnes jsem portálu Youtobe narazil na celkem zábavné video, ukazující demenci některých hráčů.
Určitě neprohloupíte, pokud se na něj podíváte.

Přeji příjemnou zábavu.


Infinity Ward a MW2

Ať jste zarytí fanoušci všech stříleček, nebo jste slyšeli o novém Call of Duty z doslechu médií či známých, zaradovali jste se nad pokračováním proslulého čtvrtého dílu Call of Duty Modern Warfare.
Přiznám se, že i já jsem patřil do této skupiny, která si myslela že Modern warfare 2 bude "hitovka roku".
Ovšem po předlouhém čekání, kdy nás maníci z infinity ward krmili řečmi o bezchybnosti a CooL grafice jsem procitl a to díky pár jedinců na bývalé fanstránce MW2.cz, kterou mimojiné vedevelice schopný admin jménem Davis.
růžové brýle na mých očích se rozplynuly a celou hru zahalila černá tma plná zklámání a výčitek typu: "že já blbec jsem to kupoval" atd... Navíc Map packy za které se platí tak moc přehnaná suma až je mi z toho zle + obsah neodpovídá vůbec tomu co by měl být dobrý map pack... Politika Activisionu totiž spoléhá na to, že na MW2 díky jejich teletubies barvičkami způsobilo závislost u většiny hráčů a bez nových map se prostě neobejdou.
Další mínus je ten jejich slavný a bezchybný IWnet, ano znám sice i horší matchmaking systém (Mp pro Bioshock 2), ale tenhle se mi hnusí nejvíce. Bugy, lagy, hackři, tisíckrát opakující se hlášky o chybách spojení a nekonečné načítání...
Tento článek by byl zcela zbytečný pokud bych se nezmínil o hrozivě nevybalancovaných zbraních, přesílených killstreacích, respawnech tzv. enemy face to face a krátkém singleplayeru.
Jedinné plus co zde vidím je hudba od světoznámého Hanse Zimmera, který teĎ musí určitě brečet nad vydělanými miliony komu že to přopůjčil svůj um...
Mw2 zkrátka dopadla dost špatně a určitě je zde nasnadě jedno staré pořekadlo, nekupuj zajíce v pytli.

Úvod do časů budoucích

Zdravím!

Na úvod pár slov proč jsem si založil tento blog.
Je tomu už delší dobu co jsem hrál jako divý kdejakou hru, ale čase se mění, kvalitnějších her je čím dál tím méně, tudíž se musím zabavit i jinak. Taky bych chtěl poděkovat Tomasovi (http://theaklocker.blogspot.com), který mi ukázal tuhle zajímavou doménu, která je opravdu kvalitnější než Webgarden či jiné podobné blogy.

náplní tohoto blogu budou všechna témata co mne napadnou, proto se nelekejte, neboť mé nápady jsou občas silně nevšední ;)

Tímto bych asi uzavřel úvod a brzy čekejte první pořádný příspěvek.